Verkoop

oranje lijn png

Bij ons kan je terecht voor zowel elektrische fietsen ,  stads-en kinderfietsen,als sportfietsen.Persoonlijk advies, gebaseerd op eigen ervaringen als fietser en technicus krijgt u er gratis bij.Bij de aankoop van een nieuwe fiets is het eerste onderhoud,het plaatsen van een kinderstoel , een kilometriek en dergelijke  steeds gratis.

Om uw fiets te vervolledigen hebben wij ook een ruim aanbod aan fiets accessoires van onder meer Basil , New looks ,AXA , BBB , Selle Royal , ….

Meer Fietsen

Elektrische Fietsen

zwarte streep

Voor onze elektrische fietsen vertrouwen wij op de jaren ervaring van Gazelle en Raleigh die voornamelijk fietsen met middenmotor ( Bosch, Shimano steps) bouwen

Daarnaast hebben we ook de elektrische fietsen van E- vision in huis ,die voornamelijk met  voorwiel en achterwielmotor zijn uitgerust.

StadsFietsen & Kinderfietsen

zwarte streep

Of je nu een fiets nodig hebt voor woon – werkverkeer of gewoon voor een gezellige rit met de stadsfietsen van onder meer Gazelle, Raleigh, L’avenir, Northa ,Olympia , BNB hebben we voor elk wat wils.Zelfs wie dagelijks de trein neemt, kunnen wij helpen met een plooifiets uit het gamma Dahon of Vero.

Sportfietsen

zwarte streep

 Fietsen van Giant , liv en Olympia gecombineerd met het opmeetsysteem van Bike Fitting .com staan garant om u zo de ultieme sportbeleving te laten beleven.

Ken's fietsen service